Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Úgy borulj rám.
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1524
Úgy borulj rám.


Úgy borulj rám,mint az alkony
,mit kísér a napsugár,
úgy borulj rám ,mint a gyermek,
ki tőled várja vigaszát.

Úgy borulj rám mint a csend
,mely tőled várja sóhaját
s úgy borulj rám,mint a rózsa,
mely rajtam érzi illatát.

Úgy borulj rám mint az árnyék
,amely megpihenni vágy,
mely a tűző napsütésben
megnyugvást már nem talál.

S úgy borulj rám,hogy érezzem
tested,lelked moraját
minden ízében remegve,
midőn megpihenni vágy.

Beküldő: Meggyesi Éva
Tóth Erika.
2012. december 20. 12:42:00
Szép, lírai versei vannak.nekem ez tetszett legjobban.
Üdvözlettel.Erika.
Új hozzászólás
 Error
 Error