Témák » Élet » Schmidt Károly: Csendesülj el!
Beküldve: 2012.07.05.
Ennyien olvasták eddig: 2952
Csendesülj el!
Csendesülj el,
halld meg szavad,
múljon a zaj,
maradj magad.

Hívd a lelked,
légy csak Vele,
félálomba
szenderülve.

Ne szólj Hozzá,
épp csak érezd,
ne is firtasd,
ne is kérdezd.

Lelked lelke
hőn szeretve,
Veled marad
mindörökre.
Beküldő: Schmidt Károly
Börtöntöltelék
2023. április 02. 00:20:19
Irodalom, művészet sugárzik/Wiskis/
Új hozzászólás
 Error
 Error