Témák » Halál, elmúlás » Varga Anikó: Emlékül
Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 3205
Emlékül
Neked írom most ezt verset,
tudd, hogy mennyire szerettelek.
Kollégák voltunk, és barátok,
te voltál a legjobb, belátom.
Mindig dicsértél, és kedveltél,
és hosszabb életet reméltél.
Egy napon beteg lettél,
de te semmitől sem féltél.
Küzdök én! Mondtad büszkén,
de a betegség volt nagyon kemény.
Mindig jó csaj voltál és vakmerő,
Isten veled drága barátnő.
Beküldő: Varga Anikó

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error