Beküldve: 2012.12.02.
Ennyien olvasták eddig: 1189
Tavasz
Széllel huncutkodó, fiatal kamasz,
ez vagy nekem tud meg tavasz.
Huncutkodó, vicces vagy ravasz?
Nem tudom, mond meg te tavasz.
Természetkedvelő, kicsit pimasz.
Tényleg,ilyen lennél te tavasz?
Veszélyes vagy számomra, mint egy nagy kuvasz.
Most már elárulom, ilyen vagy nekem te tavasz.
ez vagy nekem tud meg tavasz.
Huncutkodó, vicces vagy ravasz?
Nem tudom, mond meg te tavasz.
Természetkedvelő, kicsit pimasz.
Tényleg,ilyen lennél te tavasz?
Veszélyes vagy számomra, mint egy nagy kuvasz.
Most már elárulom, ilyen vagy nekem te tavasz.
Varga Anikó
2012. december 09. 08:24:53
Ezt a verset azért írtam,mert most nagyon hideg idő van,és vágyom már a huncut tavaszra,remélem,mindenkinek elnyeri a tettszését,és külön köszönet a versek.eu-nak,hogy írhatok verseket
Tisztelettel:Varga Anikó
Tisztelettel:Varga Anikó