Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2892
Örök szerelem!
Minden egyes este, felnézek az égre..
Milliónyi csillag, ragyog ott szépen!
Van egy csillag, mely szebb mint a többi!
Te vagy az a csillag, ki rám ragyog mindig..
Távol vagy tőlem, s hiányzol nagyon..
Ne feled el soha. SZERETLEK NAGYON!
Milliónyi csillag, ragyog ott szépen!
Van egy csillag, mely szebb mint a többi!
Te vagy az a csillag, ki rám ragyog mindig..
Távol vagy tőlem, s hiányzol nagyon..
Ne feled el soha. SZERETLEK NAGYON!