Témák » Család » Meggyesi Éva: Piciny kezek
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2298
Piciny kezek

Piciny kezek,melyek tétován
megszorítják az ujjamat,
piciny kezek,melyeknek érintése
szívem rejtett zugába hat.

Piciny kezek,melyektől úgy érzem
soha nem voltam boldogabb,
piciny kezek,mint lágy szellő
simítják végig arcomat.

Piciny kezek,melyektől szárnyat ölt
minden erő,és akarat
hogy újra tudjam kezdeni,
mikor már semmim sem maradt!

Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error