Témák » Akarat » Meggyesi Éva: Csak azért is
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1470
Csak azért is



Tegnap még elvettek mindent
azt hittem semmim sem maradt,
s most mégis én vagyok ezen a földön
úgy érzem talán a legboldogabb.

lehet kincsed és hatalmad
ha szíved hideg,mostoha,
az én szívem bearanyozza
gyermekem,s unokám mosolya.

És csak azért is talpa állok
ilyen erős nem voltam soha!
Nem árthat többé gonosz érdek,
nem sújthat idő ostora.

Alamizsnát nem kérek többé,
én többre vagyok érdemes!
s a vesztes,ki megbánja végül
csak azért is te lehetsz!


Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error