Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1040
Sanzon
Egyszerre ébredtem a fázós reggellel.
A teáskanna bátortalan sanzont dúdolt...
Még mindig fájsz.
Sziszegve próbálok visszahúzódni az éjszaka csigaházába.
A teáskanna bátortalan sanzont dúdolt...
Még mindig fájsz.
Sziszegve próbálok visszahúzódni az éjszaka csigaházába.