Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2361
Úgy szeress...
Ha azt kérem hogy úgy szeress,
kétségek nélkül csöndesen,
hát úgy szeress.
Ne kérdezd minden percemet,
ne zárd börtönbe lelkemet,
csak úgy szeress.
Ne kísérd minden léptemet
adj nekem kérlek légteret,
mert szenvedek.
Engedj szárnyalni szabadon,
s örülj ha hozzád rohanok,
csak úgy szeress.
S én megcsitulnék boldogan
karjaid között kócosan
ha úgy szeretsz.