Témák » Elmúlt szerelem » Genál Piroska: Elment a hajó
Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 1733
Elment a hajó
Elment a hajó
És én itt maradtam,
Vérző szívemet,
Kendőmmel takargattam.

Vissza sem néztél rám,
Nem is integettél,
Azt sem mondtad,
Hogy egyszer vissza jössz-e még?

Nem baj, ha nem jössz.
Majd csak szeret más,
Aki nem lesz hűtlen,
Kőszívű, csalárd.

Kőszikla a szíved,
Nem is gondolsz másra,
Csak saját fejed után mégy,
Nincs szükséged boldogságra!
Beküldő: Genál Piroska

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error