Témák » Gyerek » Meggyesi Éva: Vártalak
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2381
Vártalak

Vártalak téged hosszú éjszakákon
vártalak hosszú hónapokon át
mégsem hittem hogy megérkezel hozzám
csak az ösztönöm súgta meg talán.

azután jött egy hideg őszi éjjel
s te jöttél hirtelen,váratlanul,
mikor megláttalak rögtön úgy éreztem
te vagy a világon a legszebb kisfiú.

Azóta úgy érzem beteljesült sorsom
s ha arcomon simít csöppnyi kis kezed
nincs nálam boldogabb ezen a világon
szeretlek téged, édes gyermekem!
Beküldő: Meggyesi Éva
Nemes Magdolna
2012. június 22. 08:44:20
Nagyon szépek a verseid.Gratulálok.Szeretettel.
Magdolna.
Új hozzászólás
 Error
 Error