Beküldve: 2012.06.14.
Ennyien olvasták eddig: 2011
Gyógyítgatom lelkemet
Hit, remény, szeretet,
amivel gyógyítgatom lelkemet,
ha már nem gyógyítja a szerelem,
hiszen elhagyott a Kedvesem
Akit én mai napig szeretek
s égen, földön keresek,
de hiába azt tudom
Ő már nem lesz a párom!
amivel gyógyítgatom lelkemet,
ha már nem gyógyítja a szerelem,
hiszen elhagyott a Kedvesem
Akit én mai napig szeretek
s égen, földön keresek,
de hiába azt tudom
Ő már nem lesz a párom!
picike
2012. november 20. 21:19:48
kicsi pici szádra pusi
rádika
2012. november 20. 21:18:38
kicsi szívem érted él kicsi szívem érted ég
oláh nikolett
2012. november 20. 21:14:45
legnagyobb ajádék a szerelem és a kedveszég