Témák » Aggódás » Meggyesi Éva: Úgy hiányzol...
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2911
Úgy hiányzol...

Úgy hiányzol mint tengernek a napfény
vagy mint a dombok közt csörtető patak,
melynek tükrében lágyan elmerengve
habjai között fürdik meg a nap.

Úgy hiányzol mint fák alatt az árnyék
melynek tövében néma csend honol
és mégis:mégis hiába kereslek
égen és földön,nem látlak sehol.

Úgy hiányzol mint tengernek a napfény ,
vagy az ereimben lüktető erő
mely halk sóhajtással távozik a széllel
s nem tudok mást,csak sírva ébredni föl.

Most is kereslek,egyre csak kutatlak
bár egyre messzebb visz a száguldó idő,
hiába tagadod:titkon te is érzed,
nélkülem többé te sem vagy erős.

Beküldő: Meggyesi Éva
Nagy Anikó.
2012. június 22. 08:52:25
Nagyon szép.Üdv:Anikó.
Varga Edina.
2012. június 12. 17:33:35
Nagyon szépek a verseid.gratulálok.Szeretettel:Edina.
Új hozzászólás
 Error
 Error