Témák » Gyerek » Meggyesi Éva: Csak érted élek
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 1793
Csak érted élek


én csak érted élek s nem törődöm mással
néked áldozom egész életem
mit törődöm a hamvas ifjúsággal
ha te velem vagy édes gyermekem.

erőm fogytán van,s gyönge már a lábam
de ha téged lát új erőre kap,
és ha szemed boldog csillogását látom
még a sötét felhők sem aggasztanak.

melletted állok,betakarlak lágyan,
elnézem ahogy itt szundikálsz
és amint halvány arcodat szemlélem
megpihen rajta egy fáradt fénysugár.

Beküldő: Meggyesi Éva
 
Meggyesi Éva.
2012. augusztus 11. 20:17:34
Köszönöm szépen,örülök neki.
Szeretettel: Éva.
Dvihallyné OszuskóSarolta
2012. június 01. 10:39:46
Kedves Éva!
Gyönyörű a versed!Gratulálok!
Szeretettel:Sarolta
Új hozzászólás
 Error
 Error