Témák » Boldogság » Ismeretlen : Boldogság
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 1455
Boldogság
A boldogság olyan
gyorsan elillanó,
eltünhet hirtelen,
mint a friss fehér hó.

Vigyázni kell reá,
hogy ne bántsa semmi!
Boldogtalanságban
olyan nehéz élni.

Bánatban a szíved
mindig belefájdul,
szomorú lelked is
hirtelen megsajdul.

Sokmindent találhatsz
mi boldoggá tehet,
de igazán az csak
a szeretet lehet!
Beküldő: Dvihallyné Oszuskó Sarolta

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error