Témák » Élet » Ismeretlen : Életem és az évszakok
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 879
Életem és az évszakok



Mikor a Kelet,

jön felém és szárnyal.

Várom és látnom kell

röppenő szárnyad!


Amikor a Dél,

elkábítva éget.

Csábító a vágy,

hogy elégjek érted!


Mikor a Nyugat,

leereszti szárnyát.

Látom a Kelet

árnyékos játékát.


Amikor az Észak,

közelít és támad.

Csodás élményekkel,

újra Téged várlak!

Beküldő: Pásztor Mariann
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error