Témák » Aggódás » Meggyesi Éva: Én ott leszek
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 2689
Én ott leszek

ha elveszíted mindened és nem lesz már remény,
ha elborul az ég is életed egén.
Ha sírva kell majd küzdened megtörve mindenért,
ha senki nem lesz melletted ,én ott leszek,ne félj.
Ha összeomlik mindened mint színes kártyavár
s csapongva sírva verdesel,mint megsebzett madár.
én ott leszek majd akkor is vigaszként ne félj.
Éltető nektárt ,új erőt csöpögtetek beléd,
és nem kérek érte semmi mást,csak nyújtsd kezed felém,
én ott leszek majd akkor is,ha nem lehetsz enyém.
Beküldő: Meggyesi Éva
Meggyesi Éva.
2012. szeptember 12. 19:39:41
Köszönöm hoghy örömet szerezhettem ,Tisztelettel:Éva.
Faragóné Hulicsár Gizelle
2012. szeptember 09. 09:09:34
Nagyon szép vers ei is ,mint a többi, amit olvastam. Köszönöm, hogy rátaláltam,olvashattam.
Tóth Melinda
2012. május 28. 09:20:02
Annyira gyönyörű!Eddig mért nem írtál?és a többi is csodaszép!Gratulálok.
Új hozzászólás
 Error
 Error