Témák » Szerelem » Németh Ádám: Üdvözöllek!
Beküldve: 2012.05.12.
Ennyien olvasták eddig: 1247
Üdvözöllek!
Üdvözöllek szép rózsám
Gyönyörű álmot hoztál
Veled álmodtam egész éjszakán
Mert nem tudtam elmondani magyarán
Az örök szeretet mit érzek
Fogyhatatlan örök élelem
Már csak egy kérdés bojongat
Te is ezt érzed irántam?
Beküldő: Németh Ádám

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error