Témák » Természet » Németh Ádám: A Táj
Beküldve: 2012.05.12.
Ennyien olvasták eddig: 1208
A Táj
Hallgatag a messzi táj
Az eltüntettet hangját
Keresi ezredek óta
Oly gyönyörű port szórt rája

De a szépség az nem szó
Hallgatag már ehhez szól
Hogy mily gyönyörű e táj
Messzi földről ugyebár

De mi ez a hang
Valami fel cseng
Hát persze szólott a természet
Hagyd meg e táj élő szépségét

Ne félj én nem bántalak
Most csak épp bámullak
Megvédlek akár életem árán
Hogy ne kelljen félned soha se már...
Beküldő: Német Ádám

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error