Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2939
Eljegyzés
Mi srácok sok szót szeretünk hallani,
De van egy amit a lányoknak nehéz kimondani.
Négy betű csupán, nem több,
De ez a szó egy életre dönt!
De van egy amit a lányoknak nehéz kimondani.
Négy betű csupán, nem több,
De ez a szó egy életre dönt!