Témák » Szerelem » Petre Viktória: Remény a Szerelemhez
Beküldve: 2012.04.09.
Ennyien olvasták eddig: 2354
Remény a Szerelemhez
Múlhatatlannak érzem, feledni nem tudom,
A csillagok közt, tudom, ott íródott.
Telnek a hetek, hónapok és évek,
A Te arcod látom minden éjjel s reggelen.

Egy másik élet, mikor újjá születünk,
Egymásra lelünk, s újra együtt leszünk.
Egy könyv őrzi csupán a kezdetet s véget,
Szerelmünk akkor, végre beteljesedhet!
Beküldő: Viktória
Arnold :P
2012. április 10. 17:32:33
Ez nagyon szép vers :)
Új hozzászólás
 Error
 Error