Témák » Vicces » Ismeretlen : Farsang!:)
Beküldve: -0001.11.30.
Ennyien olvasták eddig: 2418
Farsang!:)
Leengedem a horgonyt,
Mert a főkapitány morcos,
Én vagyok a szakmában a legjobb,
Ezért minden fiú utánam futkos,
Szeretem a friss halat,
De ha tudsz sushit is hozhatsz,
Leengedem a hajamat,
S lóbálom a szoknyámat.
Beküldő: fruzsika
 
ramika0201102
2012. október 19. 19:15:15
tök jók a versek
Új hozzászólás
 Error
 Error