Témák » Művészet » Brutyó Balázs: Ars poetica
Beküldve: 2011.09.22.
Ennyien olvasták eddig: 2914
Ars poetica
Költök.

Ihletem az érzés.
Csak egy ceruza kell.

Semmi más csak ez a
két dolog. És boldog

vagyok, ha tetszenek
a sorok, miket oly

unalmas órákban
magamból

adok.
Beküldő: BrutyóBalázs

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error