Témák » Magány » Ráth József: Az este száll
Beküldve: 2011.04.20.
Ennyien olvasták eddig: 2563
Az este száll
Az este száll,
Az árny kikél,
És én sírok
Valakiért.

Az este száll:
Két vadgalamb
Csókolódzik
S kong egy harang.

Az este száll
Az árny kikél,
És én sírok
Valakiért.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error