Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Emberes
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 0
Emberes
Embernek bűne
Féktelen pusztítása...
Nincs hasonlatos.

Embernek szennye
Kakukktojás világban...
Jellem-kirakat.

Ember élete
Röpke idő számlája...
Költséges váltó.

Embernek léte
Küzdelem a javakért...
Útvesztő álmok.

Embernek gőgje;
Istent lealacsonyít...
Sátán szolgája!
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error