Témák » Kedvesemnek » Meggyesi Éva: Itt várok rád
Beküldve: 2012.05.20.
Ennyien olvasták eddig: 4
Itt várok rád
Itt várok rád. Bár h?vös az este,
orrom már pirosra csípte a fagy,
április van, de oly hideg van,
ez a tavasz most nem ugyanaz.

Olyan csalóka, akár az álmok,
mik andalítóan várnak reánk,
szemhéjainkra fátylat tapasztva,
ne lássuk: milyen rossz a világ.

Itt várok rád, és várom, hogy érkezz!
Olyan hosszú volt az utazás!
Mintha egy másik dimenzióba
érkeztem volna, hol más a világ.

Megérkezel, s én félszegen, félve
hozzád simulok olyan sután,
mintha minden kis érintéssel
megégetnélek. Úgy vágyom rád.

Te is szeretsz, hisz érzem mily forró
az a vágy, mellyel simulsz reám,
mintha kínpadra feszítve állnánk,
s most tudom csak, hogy mennyire fáj


minden pillanat, mit nélküled töltök
örökös, éget?, kínzó magány,
nem számít többé akármi lesz is,
csak maradj velem. Most semmi se fáj.
Beküldő: Meggyesi Éva

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error