Témák » Élet » Taylor Leslie: lezlit@gmx.com
Beküldve: 2024.10.21.
Ennyien olvasták eddig: 3
lezlit@gmx.com
Az idő vasfoga távol maradt
Lelkem s testem nem remeg
A kegyes halál, mint lángoló
Tollú keselyű vijjogva csapkod
Már ezer éve nyughelyem
Felett
Beküldő: lezlit
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error