Témák » Fájdalom » Korda Tibor: Játék és ajándék
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1956
Játék és ajándék
Nekem minden csak játék és ajándék
A csók is játék
A csók is ajándék.

Nékem minden fáj, minden szívembe váj
A kacagás csak fáj
A sírás sebet váj.

Az életem sápadt és elfáradt
ajkam fakó sápadt
Agyam bomlott fáradt.

Széjjelhúllok törve és meggyötörve
Rútul összetörve
Véresre gyötörve.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error