Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Estikés
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 3
Estikés
Hanyatt esett nap
Arca dühében izzik,
Kivörösödött.

Ablakhoz tapadt
Rozsdás levelek könnye,
Elmúlást sirat.

Méltóság fája
Tócsának vizébe lép,
őszi alkonyon.

Suttogó este
Fekete árnyék oson,
Felhő-vonulás.

Csillag szemű ég
Őrzi lucskos föld álmát...
Éjjeli műszak.

Lassan jár a Hold,
Vigyázó tekintettel...
Föld felügyel-?!
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error