Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Vacogós
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 3
Vacogós
Viharos id?...
Csepp loccsan a tócsában.
Libab?rös nap.

Felh?takaró
Sötétre hízta magát.
Nyála csordogál.

Korgó gyomrú ég,
Szeme villámokat szór...
Dühöng? könnyet.

Es?t permetez,
Prüszköl a fújtató szél.
Vacogva tüsszent.

Diderg? vidék
Hajlongva dagaszt sarat...
Kémények füstjét.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error