Témák » Élet » Ostrozánsky Gellért: Lázadós
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 5
Lázadós
Giccses képmutatás hálózza a lelket,
Az manapság kuúl aki mindent megvet.

Mestereknek m?vét szennytorzóvá tenni...?
Ciki már az erkölcs, szivárványt kell vetni...?
Hagyományos értéket keresztre szegezni...?

Utat tör magának ostoba lázadás,
Ifjakat sodor szennyt?l dagadt áradás.

Virtuális létben ha az elme elmerül,
Ott szürke állomány fehéredik remekül,
Kicsorbul az élezett értelem cefetül.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error