Témák » Természet » Ostrozánsky Gellért: Es? után...
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 5
Es? után...
Csillog a reggel,
Nedves avaron siklik
Narancsos pára.

Fák törzsén moha
Zöldje élénken virít.
Vizet lefetyel.

Leveleken gyöngy,
Izzó bogyós bokrokon.
Napsugár-törés.

Nyirkos erd?
G?zölg? illata száll.
Elmúlás árnya.

Higított égen
Ultramarín folt tárul.
Napnak ablaka.

?sz lelke ragyog,
Fényl? színekben pompáz.
Szép látványt arat.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error