Témák » Búcsúzás » Kustra Ferenc József: Az elengedés
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 3
Az elengedés
Hétköznapi pszichológia

Kit szeret az ember, az, az ő a szívében olyan, mint a fény.
Minden fénynek van árnyéka, mi visszaüt-visszavetülhet.
Örök-életűnek indult ez, de egy változás bizony kemény
És
Az nem biztos, hogy legyűrhető! Elengedés teljesülhet...

Ha az árnyék száll már, ne vetődj rá! Öröklét nincs, írd át, ez: tény...

Vecsés, 2019. október 9. – Kustra Ferenc József

Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error