Témák » Aggódás » Kustra Ferenc József: Szakítottál velem…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 5
Szakítottál velem…
Hétköznapi pszichológia…

Ma már délután van, pirkadatkor elmentél, a megállóból intettél.
Tudtuk mi, ez a szerelem nem örök, őrködtek a strázsa ördögök.
Az ágyad már régen kihűlt, miközben a lelkeddel együtt menekültél.
Közben
Én meg kóválygok otthon és csak az gaz ördögök vannak velem otthon.

Itt van a magányom, az önsajnálatom, csoda? Biz' sokszor hitegettél…

Vecsés, 2024. június 10. -Kustra Ferenc József- írtam: a kapcsolatvégről.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error