Témák » Élet » bahus Katalin: Hegedűnek húrja
Beküldve: 2022.01.25.
Ennyien olvasták eddig: 6
Hegedűnek húrja
Csendes lett a szoba,
Nem világít csak a gyertya lángja.
Lelkemnek hangos sóhaja,
A szoba csendjét felváltja.
Szívem nagyot dobban,
Mikor a hegedű megszólal egy sarokban,
Szomorú zenét játszva.
Húzd hát hegedű a nótám.
Érezze a lelkem miért fáj.
Halk muzsika hangja csendül.
Arcomon a könny legördül.
Eszembe jut egy emlék,
Egy régi kedves kép.
Vidd vissza szívemet a múltba.
Amíg el nem szakad a hegedű húrja.
Legyen enyém a múlt kedves pillanata.
Beküldő: Bahus Katalin
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error