Témák » Idő » Korda Tibor: Ódon kép
Beküldve: 2011.04.13.
Ennyien olvasták eddig: 1889
Ódon kép
Egy kézfogás, egy tünő csók
És semmi más.
Egy villanat, egy pillanat
És semmi más.
Egy szélvihar, egy zivatar
Halovány arc, sok veres haj,
Egy szélvihar, egy zivatar.
Ódon kép, régi ködös kép,
De ma is szép és mindig szép
Egy kézfogás, egy tünő csók
És semmi más, és semmi más.
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error