Témák » Hiányzol » Kustra Ferenc József: Rólad álmodok, Bori
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 13
Rólad álmodok, Bori
Szemem csukva, álmodok Bori,
Rád várnak virágok bibéi.
Gyere közel, lelkünk
Érjen össze nekünk…
Várok jőj… szerelem lényegi.

Testem remeg, a percek telnek,
Imádkozok a jövendőnek…
Hétköznap küszöbén
Ülök és várlak én.
Érzelem tüzek hevítenek.

Szavad már elszállt, ó, Boriska,
Maradsz csak álombeli vágya…
Gyönyörű a hajnal.
Nélküled a nappal?
Éledhet remény, szívem vágya?

Vecsés, 2021. szeptember 21. – Kustra Ferenc József – íródott: romantikus LIMERIK csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error