Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Darázsszárnyai…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 12
Darázsszárnyai…
Ó, hogy mily’ ez a reggel…

(Leoninus)
Darázsszárnyai vannak a reggelnek, közben a nap sugarai már perzselnek…
Az éji álmok teveháton elgaloppoznak, engem meg itt hagynak… új mának!

(Kétsoros, bokorrímes)
Az elalvó álmokat az erős fény biz’ elkergeté,
Ablakon a fényerő már besüt, a melót megkezdé…

Vecsés, 2024. szeptember 13 -Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu
 

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error