Témák » Boldogság » Kovacs Ivan: Szükséges dolgok
Beküldve: 2020.10.16.
Ennyien olvasták eddig: 34
Szükséges dolgok
Az általam elvárt feladatok
formát adnak szükségemnek.
A részemre felírt gyógyszerek
óvják gyenge életemet.

Számos csomót oldok ki
mely szokásos és mindennapi.
Nincs itt bármi elkerülés,
melynek részese az elmerülés.

Hát megyek belső szobámba –
szívemnek a kamrájába –
ahol mindig vigaszt találok,
ihletet, úgymint tanácsot.

Itt én istenem beszél velem
kit mint saját hangom ismerem,
lényemnek a szent grálja,
a lelkem gazdag világa.
Beküldő: Kovacs Ivan

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error