Témák » Természet » Kustra Ferenc József: Hangulatom nyáron
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 20
Hangulatom nyáron
Délután még nagyot napoztam,
Esteledik, nemrég napoztam.
Mélyre kékül az ég,
Ez feszélyezettség…
Árnyakban hosszasan napoztam.!

Hazaérek, karomban teste,
Közben hűl is, ilyen az este…
Hideg vizet iszok,
Élvezve kortyolok…
Nyár! Hangulatos naplemente!

Vecsés, 2022. április 7. – Kustra Ferenc József- íródott: LIMERIK duóban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error