Témák » Aggódás » Ostrozánsky Gellért: Sátános
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 25
Sátános
Átalakítás,
Sebző formálhatóság...
Szisztematikus!

Féktelen eszme
Kórt vet tiszta lélekbe.
Méreg-kapszula!

Torzult jólét kép...
Bűnt erőltető ige.
Gerinctelenség!

Ártatlan gyermek...
Pecsételtetett jövő.
Pusztító hatás!

Pusztító hatás
Kórt vet tiszta lélekbe...
Sátáni erkölcs.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error