Témák » Mindennapok » Ostrozánsky Gellért: Ihlettelen
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 22
Ihlettelen
Mint fűbe hullt tűt,
Keresem gondolatom...
Semmi sem csillog.

Vakvágány-szavak,
Tolatnak a szóképek,
Betű nyikorog.

Szóforgács hullik,
E versszak is rímtelen...
Faragott mondat.

Szó csak pang, teng-leng,
Párolog napsütésben...
Szálló délibáb.

Mint hulló csillag
Felvillant egy gondolat.
Fénye kialudt!
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error