Témák » Szerelem » Kustra Ferenc József: Foglyod vagyok, Danuta
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 38
Foglyod vagyok, Danuta
Foglyod vagyok, gyávád, Danuta!
Tudnál nekem valamit? Muta’.
Tűrőm, erőszakod,
Tűröm lélekharcod.
Én, a foglyod, gyáván akarna…

Nálam rég’ győzött a szerelmed,
Keresem, hogy szép-e a lelked.
Béke kéne veled,
Itt vagyok én… veled.
De, sajna, amazonos… lelked.

Foglyod vagyok gyáván, Danuta.
Kapcsolatunk a lélek harca…
Békélj már meg velem,
Vágy! Rád, egyetlenem.
Nem boldogság: lélekharc-huza’!

Vecsés, 2021. szeptember, 26. – Kustra Ferenc József – íródott romantikus LIMERIK csokorban.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error