Témák » Évszakok » Kustra Ferenc József: Még augusztus, s már az ősz itt van
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 39
Még augusztus, s már az ősz itt van
(anaforás, 3 soros-zárttükrös duó)
Még augusztust írunk, de az ősz már kopogtat,
Meg naptár szerint, megírja szín kavalkádokat…
Még augusztus írunk, de az ősz már kopogtat.

Mi, eközben csak nézünk és oly’ nagyon várunk,
Mi csak a télre, nyárra, boldogságra vágyunk…
Mi, eközben csak nézünk és oly’ nagyon várunk.

Vecsés, 2022. augusztus 25. – Kustra Ferenc József - Ismeretlen orosz költő azonos c. versének az átirata. {Szöllösi Dávid műfordító fordítása}
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error