Témák » Csalódás » Kustra Ferenc József: Jó lenne!
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 37
Jó lenne!
Jó lenne a jó,
De ha, nincsen jó,
A vége nem jó,
Úgyhogy nem hahó!

Sok ember élete csak „lövésből” áll
És nincsen is várfala, ahol sétál…
Eseng, hogy ezzel… de ríjon ki,
Ember meg nincs, ki megsegíti…

Vecsés, 2005. december 13. – Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error