Témák » Évszakok » Ostrozánsky Gellért: Hangulatos
Beküldve: 2018.03.26.
Ennyien olvasták eddig: 52
Hangulatos
Lenge szellő fúj,
Hajkócos cirógatás.
Estéli friss lég.
Hűtött ital jólesik,
Munkanap ha letelik.

Tompuló fények,
Lazac-színes felhő száll.
Esti frissesség.
Lélek-békével itat,
Szép nyáresti hangulat.

Hold sárgulóban,
Lámpásokat gyújtogat...
Nyáresti békét.
Ellazuló ábrándok
Kitárnak szív-ablakot.

Nyitott ablakon
Beoson az éjszaka...
Bizsergő dallam.
Tücskök, békák éneke
Esti tájnak népzene.
Beküldő: Ostrozánsky Gellért

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error