Témák » Élet » Kustra Ferenc József: Micsoda
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 38
Micsoda
Micsoda életem volt, csak dobált jobbra-balra, mint vihar a lélekvesztőt.
A sorsom belső hangja meg, csak biztatott, hogy élvezzem, mint gyönyörködtetőt.
Mese nincs, fenét sem ért az elátkozott létem
És ebből nincs kilépés, ma már tudom, nem vélem…

Mindenkinek egy élete van,
De ki korán hal, annak nem van...

Vecsés, 2021. augusztus 24. – Kustra Ferenc József – Íródott: önéletrajzi írásként.
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error