Témák » Aggódás » Kustra Ferenc József: Aggasztó háború…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 49
Aggasztó háború…
A művelt Nyugat szerelmes lett a háborúba… Már küldenék Ukrajnába a katonáikat…

Aggasztó háború…
Terjed az emberi búság.
Ez háború aggaszt!

Aggasztó háború…
Terjed emberi butaság.
Lelkemben aggódok.

Aggasztó háború…
Van kinek ez nem aggasztó
Én bizony aggódok.

Aggasztó háború…
Nyugati részvevők miatt…
Vörösvonaluk, nincs!

Aggasztó háború…
Ám… konkrétan ne kérdezzél…
Túl sok a szereplő.

Aggasztó háború…
A parancsom, hogy állj!
Te halálosztó vagy!

Aggasztó háború…
Fekete kos! Te népírtó!
Ja! Nép kiirtó vagy!

Aggasztó háború…
Fekete kos! Te Harpagon!
Halált váltasz pénzre…

Aggasztó háború…
Kos! Mesélsz Te a gyereknek?
Tanulja háborút…

Vecsés, 2024. július 3. – Kustra Ferenc József- íródott; HIAQ csokorban, a világ, az emberiség jelen -katasztrofális, háborús- történelmi helyzetéről. Látni TV híradókban: Európa is fegyverkezik! Egy védelmi szövetség, támadásra fegyverkezik…
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error