Témák » Mindennapok » Kustra Ferenc József: Saját sorsom
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 46
Saját sorsom
Elrohan a cudar élet, megnő a múlt,
Mit én gondolok, az már bőven elavult.
Jó sorsom van? Nem érzem, vagy alig-alig.
Saját sorsom érzem egészen halálig.

No, de hogyan tovább? Ezt bizony, nem tudom…
Ezért saját sorsomra nagyon haragszom.
Tudom, hogy a személyiségképem avult,
Így a sorsom mindvégig, rosszul alakult.

Vecsés, 2002. április 30. – Kustra Ferenc József- írtam: önéletrajzi írásként.

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error