Témák » Művészet » Kustra Ferenc József: Poéta estéje…
Beküldve: 2021.05.30.
Ennyien olvasták eddig: 43
Poéta estéje…
(septolet)
Gyertyám fénye
Imbolyog kedvére,
Elvész… sötétbe!

Sötétet becsapom…
Tollamat forgatom…
Csendem hallgatom,
Írásom kiadom!
*

(senrjon trió)
Vesztett, kevés fényembe,
Majd’ belehaltam a sötétbe.
Este is írok!

Gyertyámnak kevés fénye
Szívmelengetőn utat mutat.
Este is írok!

Toronyóra meg lassan,
Közben, búgva meséli… éjfélt.
Este is írok!
*

(10 szavas)
Hosszú este volt, már álmosodok,
Megyek is, lefekszek és alszok…

Vecsés, 2016. május 10. - Kustra Ferenc József
Beküldő: versek.eu

Nincs adat!

Új hozzászólás
 Error
 Error